Stomatološka ordinacija Vračar

Stomatološka ordinacija Kruna Dent je savremena, moderno opremljena ordinacija koja svojim pacijentima omogućava najkvalitetniju uslugu u najprijatnijim uslovima. Trudimo se da saslušamo klijente i damo svoj maksimum kako bi postigli željene rezultate.

Ako želite da zakažete pregled uvek nam se možete obratiti i odgovaramo u što kraćem roku. Briga o našim klijentima je sastavni deo naše radne rutine, koju usavršavamo zahvaljujući vama.

Kruna Dent: O nama

Naša stomatološka ordinacija postoji od 2010. godine.  Za našu lokaciju birali smo najlepši deo Vračara. Ambijent u kome radimo mora biti skladan sa atmosferom koju širimo, tako je i naša lokacija idealno mesto za rad.

Konstantno usavršavanje i upoznavanje sa inovacijama iz stomatološke oblasti dozvoljava nam da uvek ponudimo inovativan metod koji brže, bolje i adekvatnije rešava problem naših pacijenata.

Kako do nas?

Ako se pitate kako da dođete do nas, potrudili smo se da vam predstavimo širu sliku:

  • tramvajskim linijama 14,7,6,5,
  • trolejbusima 29, 22,21,19 i
  • autobusima 83, 26, 25

Uvek se možete osloniti i na našu mapu, tako da će vas google lokacija dovesti tačno do naše ordinacije. Naravno da nas u svakom momentu možete kontaktirati ako imate problema oko snalaženja, rado ćemo vam pomoći kako bi što pre došli do nas.

Kruna Dent ideja

Ideja koja prati naš rad je pre svega kvalitet pruženih usluga na zadovoljstvo naših pacijenata. Na toj ideji baziran je i izbor stomatoloskih materijala i opreme koju koristimo. Naš princip je i kontinuirana edukacija i stalno stručno usavršavanje kako u zemlji tako i u inostranstvu. Naša ideja se zapravo zasniva na skupu znanja, teorije i prakse i na taj način postižemo vrhunske rezultate u lečenju bolesti usta i zuba.

Raspolažemo opremom najnovije tehnologije koja nama olakšava posao, a pacijentima pruža veću ugodnost.

Zadatak Kruna Dent ordinacije

Naš osnovni zadatak je da vas stručno i profesionalno uputimo kako da sačuvate zdravlje vaših usta i zuba. Takođe naš zadatak se ogleda i u sanaciji postojećih oboljenja, Kada postignemo željene rezultate, zadatak Kruna Dent ordinacije je takođe i uputstvo koje dajemo vama dao čuvate što duže postignute rezultate.

Trudimo se i da strah postane prošlost, a blistav i zdrav osmeh postane vaš zaštitni znak.

Dr Tamara Filipovic

  Dr Tamara Filipović

Doktor stomatologije i
član Stomatološke komore Srbije

  dr Biljana Đuretić

Specijalista parodontologije i oralne medicine konsultant u ordinaciji

Sterilizacija i dezinfekcija

Sterilizacija i dezinfekcija su na prvom mestu u našoj ordinaciji, jer nam je zdravlje i sigurnost naših pacijenata, kao i nas samih najvažnija.

U cilju zaštite svakog pacijenta, kao i zaposlenih, postavljeni su visoki standardi sterilizacije, dezinfekcije i higijene.

Kruna Dent mere predostrožnosti

Svaki pregled, instrument za rad, prolazi proces dezinfekcije i sterilizacije. Predmeti koji ne podležu procesu sterilizacije su za jednokratnu upotrebu i koriste se za samo za jednog pacijenta. Tu spadaju čase, sisaljke, rukavice, maske, vaterolne, gaze, igle, spricevi, trake za poliranje ispuna, matrice itd. Igle i drugi iskorišćeni oštri instrumenti se odlažu u posebne kontejnere žute boje, koji se redovno odnose na, za to predviđene deponije, kao i sav ostali infektivni materijal, koji se skladišti i odlaže u skladu sa zakonom..

Za sterilizaciju instrumenata koristimo autoklav B klase, koji zadovoljava najstrože kriterijume i standarde Evropske Unije. Sterilizacija u autoklavu se vrši vodenom parom pod pritiskom, na temperaturama od 121 do 134c u trajanju od 5 do 20 minuta.

Kontrola sterilizacije

Kontrola sterilizacije može biti fizička (kontrola temperature i vremena trajanja sterilizacije) i hemijska (kontrolne trake koje menjaju boja kada je sterilizacija ispravno izvršena).

Kontrola sterilizacije se vrsi svakodnevo. Posedujemo posebnu svesku za kontrolu sterilizacije koja u svakom trenutku može biti data pacijentu na uvid.
Pored instrumenata svakodnevno se dezinfikuju sve radne površine kao i kompletno radno mesto, posle svakog pacijenta (pljuvaonica, drške reflektora, crevo od sisaljke, površine na kojima stoje medikamenti i instrumenti, naslon za glavu i ledja). Posebno vodimo računa o higijeni i dezinfekciji ruku, koja se sprovodi u skladu sa, za to predvidjenim standardima. Za svakog pacijenta je obavezno korišćenje novih rukavica i maske.

Sigurnost je prvi uslov kvaliteta

Kruna Dent stavlja mere bezbednosti, higijene i prevencije u prvi plan. Tako da naši klijenti mogu biti sigurni da kada sednu u stomatološku stolicu jesu bezbedni i sigurni. Preduslov za dobar i kvalitetan rad je čisto, dezinfikovano i sterilno mesto.

Vreme je za osmeh