Estetska stomatologija


 

Blistav osmeh je verovatno prvo što ljudi primete u razgovoru sa vama i predstavlja važan deo celokupnog dojma koje osoba ostavlja u društvu. Uz pomoć novih tehnologija u izradi materijala, novih tehnika rada i veštine koju posedujemo omogućićemo vam lepši, mladalačkiji, zdraviji i osmeh koji Vam uliva vše samopouzdanja.

Estetska stomatologija Vam omogućava da korigujete skoro svaki problem u vezi sa izgledom vaših zuba i vilice. Ona objedinjuje većinu grana stomatologije u jednu jedinstvenu celinu.

 Izbeljivanje zuba

Ako ne možete bez kafe, koka kole, čajeva…onda je izbeljivanje zuba pravo rešenje za Vas. Postoji ordinacijsko i kućno izbeljivanje zuba.

Ordinacijsko beljenje zuba se radi uz kontrolu stomatologa. Koriste se više koncentacije vodonik peroksida koje za kratko vreme mogu da posvetle vaše zube i za nekoliko nijansi.

Pročitaj više…

izbeljivanje zuba

 Fasete – Viniri

Fasete ili viniri su tanke, bele ljuspice koje se postavljaju na prednju površinu zuba. Debljina ljuspice je od 0.3 do 1.3mm, a najčešće se stavljaju na prednje zube, koji su vidljivi pri osmehu. Koriste se kada niste zadovoljni oblikom, položajem ili bojom Vaših zuba.

Fasete ili viniri mogu biti kompozitne i keramičke.

Pročitaj više…

Fasete – Viniri

 Bezmetalne krune i mostovi

Bezmetalne krune su pravo rešenje za vas, ukoliko želite blistav, belji i potpuno prirodan izgled vaših zuba. Zbog svojih osobina bezmetalna keramika se nametnula kao najbolji materijal za izradu protetskih nadoknada. One mogu da ispune sve vaše estetske i funkcionalne zahteve.

Izuzetno otporne na pritisak koji se javlja pri žvakanju hrane.

Pročitaj više…

Bezmetalne krune i mostovi