ŠTA JE HOLIVUD SMAJL?

HOLIVUD SMAJL je popularna tehnika pomoću koje se postiže savršen, beo osmeh i atraktivan izgled zuba. Holivud smajl procedura ili holivudski osmeh je inspirisan osmesima čuvenih zvezda koje imaju atraktivne osmehe i koji plene poglede širom sveta.

ZAŠTO SE MNOGI OPREDELJUJU ZA HOLIVUD SMAJL PROCEDURU?

U današnje vreme ljudi žele konstantno da napreduju u zivotu, u poslu, žele da stalno rade na sebi i usavršavaju svoj izgled. Samopouzdanje je i osmeh koji delimo. Holivud smajl je procedura koja nam daje samopouzdanje, sigurnost u sebe i savršeno bele zube i osmeh koji se pamti. Holivud smajl je i procedura koja nam olakšava svakodnevni život. Ako imamo problem sa žvakanjem hrane ili nam nedostaje jedan ili više zuba, holivud smajl je tu da popravi i ove nedostatke. KRUNA DENT se često susreće sa zahtevima za proceduru koja uključuje holivud smajl, a uz to rešava problem koji imamo sa nepravilnim izgovaranjem određenih slova. Nepravilno izgovaranje određenih slova ili glasova može ležati u problemu nepravilno raspoređenih zuba. Uz holivud smajl proceduru u KRUNA DENTU mozete rešiti i ove probleme.

KLIJENT MOŽE SAM DA BIRA IZGLED SVOG HOLIVUD SMAJL OSMEHA

Klijent može sam da odluči kako želi da izgleda njegov savršen osmeh. Potpuna kontrola i uvid u izgled svojih zuba je apsolutno na pacijentu. On može da bira bezmetalnu keramiku ili metal keramičke krune. Bezmetalne krune prelamaju svetlost i daju onaj čuveni holivudski beo, a prirodan i zavodljiv osmeh. Keramičke fasete ili viniri ( tanki slojevi keramike koji se lepe na prednju povrsinu zuba ) mogu se koristiti kako bi se postigao željeni izgled osmeha. I navlake za zube i fasete su potpuno prilagođene vašim zahtevima i tome šta vi želite da postignete sa vašim holivudskim osmehom.

KOJI SU TO KORACI AKO ŽELIMO HOLIVUD SMAJL OSMEH?

Prvi korak je upoznavanje sa nama iz KRUNA DENTA. Građenje poverenja je jako bitan faktor kako bi pre same procedure uradili sve neophodno i sprečili nepotrebne probleme i komplikacije. Naravno prvi korak uključuje pregled i analizu OPT snimka kako bismo ustanovili stanje vaših zuba i desni. Na ovaj način mi možemo otkloniti sve nepotrebne probleme kako bismo proceduru i put do holivudskog osmeha uradili na što bolji način.

PROCENA VAŠIH ZUBA

Nakon prvog koraka i pregleda dolazi procena stanja i zdravlja vaših zuba. Ovaj korak je jako važan kako bismo utvrdili boju vaših zuba, položaj vaših zuba i sam kvalitet. Drugi korak je isto tako vazan, a to je priprema vaših zuba za holivud smajl. Pre same procedure postavke estetskih krunica ili faseta sprovodimo minimalno brušenje zuba. Brušenje zuba je neophodno kako bi se stvorio prostor za navlake ili krunice koje vam daju tako savršen i beo osmeh.

MNOGI SE PITAJU DA LI OVAJ KORAK BOLI?

Verujte nam na reč, iz iskustva kažemo da je ovaj korak u potpunosti skoro pa bezbolan. Možemo ovaj korak porediti sa manjom ogrebotinom ili na primer ujedom insekta.

Kada smo izbrusili zube i stvorili uslov za postavku navlaka tj krunica, idemo na fazu probe i fazu definitivnog cementiranja krunica ili mostova. Sve to naravno ako je i pacijent i stomatolog zadovoljan kako izgledaju krune i kako leže u odnosu na susedne zube i desni.

KRUNA DENT želi da kao krajnji rezultat dobije savršen osmeh i vaše zadovoljstvo. Tako da ako se pitate da li krunica ili faseta, mi ćemo vam dati svoju preporuku najbolju za vas, kako bi kao krajnji rezultat imali savršen, beo osmeh.

HOLIVUD SMAJL I KRUNA DENT

Ako planirate holivudski osmeh, a potrebne su vam dodatne informacije ne oklevajte da nas pozovete. Ako vam je pre same procedure potrebna kontrola ili predlog stomatologa, kod nas možete zakazati pregled. KRUNA DENT se trudi da na što brži i efikasniji način vama odgovori na sve vaše nedoumice, kao bi sama procedura bila brža, efikasna, a vaš osmeh zadivio sve oko vas.